Beoordelingen van La Cubanita Sittard

Recente recensies van La Cubanita Sittard

5 sterren na 99 reviews

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer overheerlijk, lekker en uhm overheerlijk!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker !

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was wel lekker,maar niet warm...dat is jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten en was top verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Last minute beslissing en besteld maar absoluut geen tegenvaller. Heerlijk gegeten! Voldoende en uitgebreid. Zeker een aanrader!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijne site om op te bestellen. Heerlijk eten. En klaar op afgesproken tijdstip.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben gister een grote bestelling geplaatst voor bijna €100,00 helaas ging dit mis. Eenmaal thuis aangekomen zagen wij dat we diverse gerechten niet mee hebben gekregen. Des al niet te min was het eten prima. Vandaar onze 2 sterren review. Misschien met een kleine bestelling hier geen problemen zich ondervinden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd bezorgd . Heerlijk eten!!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd, op tijd bezorgd en goed warm! Gaan we zeker herhalen.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwamen precies optijd erg fijn. Heel lekker. Alles goed alleen. aardappeltjes en zoete aardappel friet was koud. Maarja dat krijg je als je wat bestelt. Ga zeker weer bestellen:)

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Omdat de eerste keer zo goed beviel wilde we weer hetzelfde. De kip pasta salade was de eerste keer subliem helaas heb ik dit keer geen enkel stukje kip ontdekt wat voor mij de meerwaarde was ook het weet te bestellen. Helaas Maar goed verzorgt een voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had een bestelling voor af te halen geplaats . De gerechten waren lekker alleen zaten helaas de zoete aardappelfrietjes er niet bij . Als tip wil ik jullie graag meegeven om andere schalen voor de warme gerechten te gebruiken . De schalen waar de champignons , scampi's en gehaktballetjes in zaten waren behoorlijk gesmolten waardoor er behoorlijk veel vet , vocht en saus over mijn kleding en lichte laarsjes is gelopen toen ik op weg was naar de auto . Ook in de auto is er nog wat uitgekomen omdat alles zo gesmolten was . Dit waren 3 schalen die helaas te warm waren geworden. Verder hebben we van alles genoten :) Groetjes Nicole

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren weer besteld en het was weer super. Alles netjes ingepakt en thuis nog gewoon goed warm. En zoals ik gewend ben smaakt het allemaal heerlijk! Top!

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, op tijd klaar: genieten!

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker. Heb afgehaald maar kom ook zeker eens in het restaurant eten. Hamburgertjes waren te licht gebakken, zeeduivelstukjes waren een beetje papperig.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker. Op tijd klaar. Goed warm. Voor herhaling vatbaar.Enige minpunt is dat er weinig vegetarische opties zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lauw

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Warme tapasschotel was prima al was er erg weinig saus bij de aardappeltjes. De koude tappasschotel vonden wij dat eigenlijk niet kon (wel erg karig) voor 12,50 euro. Alles was wel erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk met z’n allen thuis gesmuld. Goed verpakt, compleet en op tijd. Goed alternatief 😃

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld en laten bezorgen. Gemakkelijk on line te bestellen. Werd op tijd bezorgd. Kwaliteit was prima. Ik ga zeker opnieuw bestellen maar ook in het restaurant eten als dat weer kan.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd. Heerlijke tappas. Veel keuze. Warme gerechten goed gescheiden van koude gerechten. Alles op tijd kunnen afhalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op tijd. 2 keer 4 tapas met brood en aleoi. Mooi bordje, maar voor ons te weinig gekruid.) Volgende dag: beiden helaas buikloop 😒

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke tapas. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect optijd en heerlijk gegeten😊

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd, mooi op tijd geleverd, vriendelijk, voldoende en voldeed aan onze verwachting.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker & snel . vriendelijke dame bij de afhaal.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker en netjes verpakt. Prima hoeveelheid en ook genoeg saus. Het afhalen was ook goed geregeld en medewerker vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima en genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was allemaal heerlijk! Moesten wel effe lang wachten op de bestelling (afhalen) maar dat werd goed gemaakt met de goede verzorging van jullie product!Ik had een prima afsluiting van Moederdag!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was zonder meer erg goed en voldoende. Echter op het afgesproken tijdstip was ons eten niet klaar en hebben we nog minstens 20 minuten moeten wachten. Er waren sowieso nog 4 wachtenden voor ons die dus ook hun eten te laat hebben ontvangen. Gelukkig heeft het eten ons heerlijk gesmaakt, dat maakt het dan weer goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

- Prijs/kwaliteit niet echt in verhouding (Wordt zeer snel duur tov restaurantprijs) - afgesproken afhaaltijd 18:15, uiteindelijk pas om 18:55 eten gekregen. - champignons zouden op zijn voor ons dus kreeg vervangend gerecht, op zich prima. Echter kreeg een persoon na (!!) mij (en dat bleek Ook nog eens een medewerkster te zijn) wel 2x dit gerecht terwijl wij deze maar 1x hadden. Heb daar ter plekke geen punt van gemaakt, eten was al veel te laat waardoor we de kinderen niet op normale tijd in bed konden doen. We kregen wel 2 cocktails erbij, die vielen zeer in de smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. Kids vonden t ook lekker. Echt aanrader. Als restaurts weer open zijn komen we gerust nog eens langs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De tapas waren weer heerlijk en nog lekker warm, volgende x zeker weer.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk eten!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer besteld. Heerlijk eten en makkelijk besteld. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Tijdens Corona gebruikt gemaakt van afhalen! Heerlijk thuis gegeten, porties waren prima. Niks op aan te merken verder.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zowel het bestellen als het afhalen was prima geregeld. Het eten was voortreffelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke tapas!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden het helaas tegenvallen, er staat garnalen met knoflookolie maar dat was niet zo waren droge garnalen er zat helemaal geen smaak aan, zoals de rest ook, erg jammer het viel allemaal wat tegen, smaken verschillen.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten stond op tijd klaar, was goed verpakt en heerlijk warm toen er thuis kwamen. Het was heerlijk en alles was behalve voldoende behalve de hoeveelheid aardappeltjes. Een aanrader!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn dat je in deze moeilijke tijd nog wat kunt krijgen

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker thuis genoten van alle tappas hapjes!!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en bleef goed warm. Sommige porties klein vergeleken met andere. Krijgt 2 plakjes ham bij 5 grote stukken meloen. Daarentegen dan wel hele bak vol gebakken champignons.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Goede prijs. Enige probleem waren de plastic bakjes welke gedeeltelijk waren vervormd door de warmte.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top snelle service, warm geleverd en erg lekker.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorging, mooi op tijd. Eten heeft prima gesmaakt

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden een warme en koude tapasbox besteld. Eten was netjes verzorgd, sausjes apart erbij met op deksel vermeld wat waarbij hoorde. Carpaccio erbij besteld. Daar had wat meer sla en dressing bij gemogen voor mijn smaak. En ook de gamba's waren vrij pittig. Lekkere garnalen kroketjes en zoete aardappel friet. Tevreden over smaak en service. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Zeer snelle levering, top! Zeker aan te raden.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, warm en op tijd. Maïskolf erg lekker.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd geleverd. Het was lekker alleen niet meer zo warm. Met name de champignons waren al ver afgekoeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we dachten laten we de middenstand eens steunen door wat te laten bezorgen. Bezorging was netjes op tijd en erg vriendelijk. Tapas daarin tegen was onder de maat. Kroketten waren vet en al met al weinig smaak. Misschien dat we de foute keuzes hadden gemaakt maar het was allemaal uit het vet. Denk dat er betere tapas gegeten kan worden in Sittard.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De meeste gerechten waren lekker en ook warm. Genoeg sausjes. Tip voor de volgende , zet de tapas warmboxen niet rechtop in de zak, daardoor gaat de saus van de gehaktballetjes door de hele box en lekt die zelfs uit de box.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer een heerlijke maaltijd afgehaald bij La Cubanita Sittard. Op tijd klaar en prima porties. Aanrader!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, alleen jammer dat alles door elkaar was geschud met bezorging

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer besteld vandaag en het was echt heerlijk.... dit gaan we zeker vaker doen. En zeker voor de prijs hoef je het niet te laten. Helemaal TOP!!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten. Bestelling op tijd en warm. 1 stukje brood was te hard. Hamburger en gehaktballetjes lijken qua smaak op elkaar maar al met al voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend, heerlijk, warm en op tijd bezorgd en

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, netjes verzorgd, en niet lang hoeven wachten op onze bestelling. Aanrader!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten en precies op de minuut bezorgd

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was prima verzorgd en verpakt. We hebben met veel smaak gegeten. Bij elk gerecht een herkenbaar sausje. Zeker aan te bevelen en voor ons voor herhaling vatbaar. Thuis of voor later bij jullie in het restaurant.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bij één van de porties brood zat geen tapenade en geen alioli. Ook de extra bestelde (en betaalde) alioli zat er niet bij. De hamburgertjes vonden we niet lekker maar dat is een kwestie van smaak. Verder smaakte het eten goed.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging. Eten is beetje lafjes. absoluut niet slecht, maar zeker ook niet meer dan doorsnee. Beetje te veel massaproductie lijkt het. Ook hoeveelheid in verhouding tot prijs valt vies tegen. Je moet als volwassenen behoorlijk veel bestellen om goede portie te krijgen.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was nog warm toen het bezorgd werd, goed verpakt en goed gesmaakt.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was lekker warm en netjes verzorgd. Bakjes netjes beschreven met welke saus voor welk gerecht. Lekker Tapas thuis! Dankjewel!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Manier van verpakken kan beter. Op deze manier koelt het snel af en worden krokante gerechten heel slap. Saus was erg weinig per portie. Wel lekkere smaken.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect geregeld super lekker en voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker alleen champignons stelde niks voor waren smaakloos de rest was perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het en was echt heel erg lekker. Helaas was het eten niet meer heel warm waardoor je al snel gehaast gaat eten. Ondanks dit gaan we ZEKER nog eens bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een fantastisch plan van La Cubanita : eten bestellen om af te halen, zij het wel een aangepast menu. Het was allemaal overheerlijk. Goed verzorgd en nog steeds warm bij thuiskomst. We misten wel de ambiance van uit eten. Dat moet helaas nog even op zich laten wachten. Maar dit is een prima oplossing. Top. Dank het wel team Sittard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Hamburgertjes waren zo goed als rauw in het doosje gedaan. Spare ribs waren koud, en de portie friet bevatte 13 frietjes. De rest was prima in orde

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Broodjes waren helaas koud en niet zo vers en warm zoals je ze normaal krijgt. Bestel herhaling is er niet.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke producten en snelle levering. Hier wat bestellen kregen er als tip mee van vrienden. Een aanrader is het zeker.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was zeer prima, aardige man, mooi corona bewust. Het eten viel ons eerlijk gezegd een beetje tegen, weinig smaak. Sorry, ik had er meer van verwacht.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en alles was nog heel warm. Zelfs een cadeautje bij gekregen! We gaan zeker vaker bestellen.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben eten afgehaald daar jullie niet in Nieuwstadt leveren. Eten was nog goed warm en smakelijk. Niet zompig zoals dat wel eens kan met warm eten in verpakking. Top!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service en het was heerlijk!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker gegeten, goede porties & leuk verpakt incl kadootje, bedankt !!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel & lekker

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, een aanradar!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, aanrader!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima (mocht wel ietsje warmer, maar dat is denk ik lastig als je het niet direct in de zaak op eet)! Op de vooraf aangegeven tijd vriendelijk bezorgd!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Eten was er ook erg snel.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super! Wij vonden het eten erg lekker!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld, lekker gegeten. Leuk team met mensen!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel lekker. Eten was goed warm. Alleen zaten de bakken scheef waardoor alles door elkaar lag en de saus gelekt was. Bezorging was snel en precies op tijd.